perjantai 19. marraskuuta 2010

You go, we go, let's go

Heippa !

Kirjottelen nyt eilisestä ja tästäpäivästä koska on ollu vähä kiireitä nii en kerenny eilisestä oikeestaan kirjottaa ollenkaan :) Eli eilen oli aika normaali päivä, paitsi illalla oli tottakai harkat ja ne oli tavallista kummallisemmat :D
No jokatapauksessa, koulunjälkeen tultiin meille leipomaan sämpylöitä ! :D ja sit tehtiin muutenki ruokaa :D Sit lähettiin mun pianotunnille ja sieltä loikittiin bändikämpille :D Sielä sit oli katastorfeja iha liikaaki esim: piano standin kans oli aivan kauheena ongelmia, järkytyttiin uudesta biisivalinnasta, ruvettiin syömään keskenharkkojen sämpylää, kaijutinkaapit säikytteli ja vaikka mitä muuta. :D sit loppujen lopuks ko kaikki selitti mitä tehään illalla nii Riku : "missäköhän välissä mä ne meikit pesen" ei luoja naurettiin :'D No mut loppujenlopuks oli tosi onnistuneet harkat ! (:
 Tänään sitte oli taas vaan 3tuntia koulua ja oli himo rentoo ! koulunjälkeen juoksentelin sit mummulle ja sinne tuli sit serkku Daniel 11v ja serkunpoika Aatu 3v :) ♥ Niitten kans sit leikittiin vaikka kuinka ja sit tuli Fanny ♥ ja näin :) Sit loppuilta meni mummun ja Aatun kans (: Oli ihan jees päivä, 20euroo rikkaampi oon ;)



- Heidi





Ei kommentteja: