sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Voi huhhuh ku naurattaa !

Joo ei hyvänenaika ! Nauroin tolle äsköselle postaukselle koska se oli oikeesti aika tyhmä ! :D Mutta joo nyt sitte tulee tämmönen kunnollinen :) Elikkäs siis eilen Sara tuli meille yöks ja oltiin Teemun kans pulkkamäessä :)
                             Sitte ku tultiin takasin kotii nii tehtiin Kakao/ Cappuccino juomaa!
       SUNNUNTAI                          
Tänään lähettiin puoli 9 kirkkoon ja 10 sielä oli sitte messu. Sieltä saatiin sitte riparimerkit. Tultiin kotia ja luettiin hetken aikaa kirjoja ku meillä on tiistaina kirjallisuuskysely, sit sain idean että lähetään käymään kirppiksellä. Ja sinne päädyttiin sitte :)
Sain äitiltä kaks tommosta 3/4 hihasta paitaa. Noi on iha kivoja ! :)  Tykkään enemmän tosta raidallisesta, entäs te ?
Kirpparilta sitte ostin tollasen Veromodan t-paidan jossa on napit hihoissa. Hintaa oli semmonen: 1.50e
Ja sitte tommosen tähtikaulakorun jossa on musta ja punanen tähti. Se oli nii söpö että oli pakko ostaa ! ♥  Hintaa sille löyty semmonen 1e :)

Sitte tein ihania löytöjä mun laatikoista, siivoilin niitä vähä ja löysin ison nipun kaikenlaisia nuotteja ! Ja sattumoisin sielä oli tää Kaija Koon Viimeinen lento tähän biisii liittyy nii paljo ihania ja surullisia muistoja että iha kiva päästä sitäki nyt soittelemaan :)
Ajattelin laittaa vielä kuvan mun uudesta kalenterista joka on iha yli söpö ! Oli pakko ostaa ku rupes olemaan niin paljo kaikkee ohjelmaa ettei itekkää enää pysyny perässä. Anttilasta ostin ja hintaa löyty semmonen 16.90e ! Kuva käänty jotenki oudosti mutta ei voi mitään :/

- Heidi

ps:
Pete Seppälä - Sitruunaperhonen

2 kommenttia:

Siiri Stiina kirjoitti...

meneeks toi vanilla cappucino vai onko ökömakeeta?

Heidi kirjoitti...

Siiri: on se vähä makeeta. mutta ei ny kauheen :) kyllä se menee !