maanantai 16. toukokuuta 2011

Weekend !



Heippa! Nyt on oikeen ratkiriemukas kisaviikonloppu takana ! Perjantaista ei oikeen oo mitää sanottaaa. Mutta lauantai alkoi silleen että Sanna ja Jenni tuli meille ja pidettiin insideharkat koska meillä on keikka 19.5 eli tämänviikon torstaina! pikkusen jänskättää! Harkoissa saatiin treenattua hyvin lähes kaikki biisit mutta "it's my life" tökkii ja pahasti. Ainaku oltiin soittamassa sitä nii joku sano " pidetään eka pieni tauko" ja sit loppujenlopuks ei ollenkaa soitettu sitä :DD No sitte illalla tuli euroviisut ja meijän kisakatsomoon kuului Raku ja Emma ! (: Viisuista voisin sanoa että omiin lemppareihin kuulu ehdottomasti:
Suomi:
Tanska:
Venäjä:
ja pakkomyöntää että vajosin vähä myös:
Espanja:
Ja Sveitsi:

Siitä ei sitte sen enempää. Sunnuntaista sitte sen verran että heräsin vasta joskus 3aikaan ja loppujenlopuks sitte illalla jokatapauksessa päädyin katsomaan Suomi-Ruotsi peliä ! Ja niinku kaikki tietää suomi vei maailmanmestaruuden kotiin lukemin: 6-1 ! Kisakatsomo oli taas oikeasti aivan huikea ! :D:D:D:D::D::D::D:D:D tällähetkellä voinvaan todeta että oon yltäpäältä tussissa! kaikenmaailman kirjotusten takia :D jokapaikas lukee : IMMONEN ♥ Mutta nyt voisin pikkuhiljaa lähteä kattomaan salkkareita ja sit vois mennä aikasin nukkumaan ku eilisyönä ei oikeen unta saanu! :DD

- Heidi

ps: muistakaa juhlia meijän leijonia !

Poju- Poika saunoo

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missä paikois sulla ny sit lukee :DD kenen kaa olit kattomas pelii?

Heidi kirjoitti...

kaulassa, niskassa, kädessä, olkapäässä, hmm mahassa öööö jaloissa ja poskessaki luki! :D:D peliä olin kattomassa Petterin ja muiden kans :)

Anonyymi kirjoitti...

okkk :D kuka petteri?